Seneste nyt

JANUAR-MARTS 2024

Prøver på Natten er lavet af glas med det skønneste hold. Ordret SAMSKABELSE har nået nye dimentioner og det kan ses på resultatet. Vi er glade for vores ungdomsforestilling og det er publikum heldigvis også. Nu skal den ud i landet og blive set af en hel masse unge mennesker. Tak til Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Axel Muusfeldts Fond, Louis-Hansens Fond og Dansk Skuespillerforbund for produktionsstøtte.

 

NOVEMBER-DECEMBER 2023

Den sultne larve, Aldrigmæt kom på tur for 15 sæson i træk. Og den er stadig ikke mæt! Den ææælsker at guffe løs når menyen er kram og perlelatter fra rollinger på teatertur.

 

AUGUST-OKTOBER 2023

Lille Myr fik fint besøg af Susanne Bonde, som hoppede ind og dublerede Betina Grove på denne efterårsturne. Til stor fornøjelse for en hel masse børn. Og for kontoret som modtog en glade tilbagemeldinger fra det ganske land. Tak til Susanne for kærlig varetagelse af vores Lille Myr. Det er nok ikke sidste gang ...

 

MAJ-JUNI 2023

Den sultne larve, Aldrigmæt er blevet klimabevidst. Vi har skiftet lamperne til LED og kodet lyset om, så vi nu ikke længere behøver stærkstrøm i kablerne. Det er godt, for en langtidsholdbar larve der nu på 14. sæson fryder de mindste teatergængere og deres voksne - denne maj måned hos vores co-producent Nørregaards Teater og på Teatret Fair Play.

Juni betyder kontoropgaver, regnskab og sæsonarslutning ... men juni betyder også VISIONSSEMINAR. Vi tænker store tanker ud og ind af boksene så drømme kan blive til virkelighed.

 

MARTS-APRIL 2023

Både MOR og Lile Myr spiller på Nørregaards Teater og på Anemonen. Og Lille Myr drøner videre på Aprilfestival og møder alle kollegerne. Samtidig er pre-produktione på Natten er lavet af glas i gang. 

 

JANUAR-FEBRUAR 2023

Tid udvikling af nyt. Vores kunstniske leder, Betina Grove, fordybede sig med et arbejdslegat i at skrive for de 9-12 årige. Ved siden af bestyrelsearbejde og daglig drift ... opgaverne er mange i et ildsjæledrevet teater.

 

OKTOBER-NOVEMBER-DECEMBER 2022

Lille Myr har spillet både på Anemonen og på Nørregaards Tearter. Stor fornøjelse. Glade børn, glade voksne, glade anmeldere og glade os. Derefter har vores Mariehøne være en tur rundt i vinterlandet. Og sørme om ikke også hun fik en ekstra og meget begejstret anmeldelse i CPH Culture. Hvilken gaveregn ...

 

AUGUST-SEPTEMBER 2022

Fortsat prøver på vores Lille Myr som blev klar lige op til Horsens Teaterfestival, hvor publikum har taget virkelig godt imod den.

På festivalen blev teatrets kunstneriske leder Betina Grove for en gangs skyld næsten mundlam, da hun modtog Horsens Børneteaterpris 2022. I talen til Betina blev der lagt vægt på, at "hun i sit arbejde tager afsæt i stor kærlighed til børne- og ungdomsteater.
Gennem hele sit arbejdsliv har hun arbejdet viljefast og utrætteligt for at synliggøre, forandre og forbedre branchens vilkår.
Hun er kunstner, strateg, arbejdshest, initiativtager og brobygger. Betina Grove formår at løfte blikket, se helheden og tænke på hele branchen i sit arbejde. Og hun er et lysende eksempel på et teatermenneske, der forener sin egen kunst med et solidt og generøst engagement i det kulturpolitiske arbejde"

 

JUNI 2022

Spændede prøver på Lille Myr som får premiere på Nørregaards Teater i den kommede sæson.

 

MAJ 2022

Vi sluttede sæsonens forestillinger med endelig at spille Den sultne larve, Aldrigmæt igen. Det har været længe ventet. Under covid var forestillingen helt aflyst, da det ikke var muligt at samle 40 tilskuere i et lille intimt telt. Men nu kunne vi! Til stor fryd for både os og børnene. Den efterhåden 10 år gamle larve holder endnu.

 

APRIL 2022

Endelig Aprilfestival i april. I år havde vi ingen forestilinger med, da Frygt ikke er for børn ...  men Betina Grove deltog med flere kasketter på: Dansk Teaters bestyrelse, Teatercentrums FagligAktititetsGruppe og naturligvis kunstnerisk leder af Teatret st. tv

 

JANUAR-MARTS 2022

Hæsblæsende prøver og forryende premiere på PROJEKT FRYGT. 

 

OKTOBER-DECEMBER 2022

Vi er på turné med MOR og med Mariehønen Evigglad.

 

AUGUST-SEPTEMBER 2021

Sæsonstart og start på PROJRKT FRYGT. Workshops og prøver er igang.

 

MAJ-JUNI 2021

Jaaaa endelig tilbage i teatermørket. Vi har spillet Marienhønen Evigglad og Ørerne i Maskinen for en masse glade børn. Og været på Aprilfestival - nu i JUNI. Hvor var det dejligt at mødes med kollegerne igen.

 

JANUAR-APRIL 2021

Vi holdt os ovenvande i en corona-tid og forbereder hvad vi kan, så vi er klar når landet genåbner. Kun ganske få forestillinger i daginstitutioner kunne gennemføres. Vi savnede at ses i teatermørket ... 

 

OKTOBER-DECEMBER 2020

En skøn turneperiode med vores anmelderroste Pigen med bomnerne som vi har produceret i samarbejde med Mungo Park Allerød. Vi undgik desværre ikke at covid19 spændte ben for et par forestillinger, men vi er taknemmelige for, at få lov til at gennemføre næsten hele turneen. Og hvor har vi mødt mange skønne, modige, unge piger på vores vej. Tak til jer for jeres deltagelse i forestillingerne.

 

AUGUST-SEPTEMBER 2020

Prøver og premiere på MOR, som vi producerer i samarbejde med Nørregaards Teater og Anemonen.

 

MAJ-JUNI 2020

Hele maj var vi på covid19 pause, men i juni fik vi lov til at starte prøver på vores kommende forestillingen for de 6-11 årige. Dog med afstand, afspirtning og jævlige test af  det kunstneriske personale. Det var så dejligt at nå at være igang inden sommerpausen. 

 

MARTS-APRIL 2020

Gæstespil på Anemonen og Nørregaards Teater og turne over hele landet med vores skønne perler for de små - Mariehønen Evigglad og Den sultne larve, Aldrigmæt.

Turneen blev afbrudt af Covid19, personlet hjemsendt og kun administration var åben. En mærkelig tid hvor vi holdt sammen hver for sig OG BARE GLÆDEDE OS TIL AT SES IGEN I TEATERMØRKET.

 

JANUAR-FEBRUAR 2020

Skrive skrive skrive ... Betina satte sig til tasterne og dramatiserede vores kommede forestilling for de 5-11 årige som er baseret på Kim Fupz Aagesens skønne hjertevarme historie MOR. Vi co-producerer med Anemonen og får premiere den 3 sep. 2020.

 

NOVEMBER-DECEMBER 2019

Lang og skøn Danmarksturné med forestillingen SELVTÆGT. Endnu engang oplevede vi hvordan forestilliingen skabte vigtig debat hos publikum som aften efter aften efter at have grinet sig gennem det ellers temmelig alvorlige tema, har taget hinanden i hånden under Marits monolog og sagt i kor: Det løser sig alt sammen. Og det kan vi jo så håbe på at det gør  ...

 

AUGUST-OKTOBER 2019

Prodduktion og premiere på PIGEN MED BOMBERNE. At arbejde med Tue Bierring var en spændede proces med afsøgninger af tekst og koncept til det sidste. Men Tue tager ikke æren alene - hele holdet har knoklet intenst gennem hele forløbet, så det er en velfortjent fornøjelse at forestillingen fik en faktastisk modtagelse af både publikum og presse. Udsolgt hele spilleperioden. Vi glæder os til at tage den på turne om et års tid.

 

JUNI 2019

Mens solen brangede derudaf havde vi preproduktion og masser af spændende forsøg til vores og Mungo Paks kommende forestilling PIGEN MED BOMBERNE. 

 

APRIL-MAJ 2019

Der skrives og synges ...
Marianne og Sune lod venskaber spirre for fuld musik på tour med Ørerne i Maskinen.
Som noget nyt lavede de i forlængelse af forestillingen workshops i teater og musik for alle 1. klasser i Lejre kommune.
Betina trak i skrivetøjet og begyndte så småt med at vores kommende forestilling for mellemgruppen som skal produceres i sæson 20/21. Glæd jer 

Og ja så var der også lige en skøn Aprilfestival i Hjørring

 

JANUAR-MARTS 2019

Beruselse og Larven Aldrigmæt var på turne og spillede på Anemonen i København. Kontoret bød på ansøgninger, møder mv og ikke mindst præproduktion af vores kommende urpremiere "Pigen med bomberne"

 

NOVEMBER-DECEMBER 2018

I november har vi haft fornøjelsen af at spille FORÆLDREMØDET for forældre og personale på de Københavnske skoler. Forestillingen har fungeret som en icebraiker for de enkelte skolers debat om skole-hjem-samarbejdet. Det har været en stor fornøjelse og succes som vi håber at få mulighed for at gentage engang i fremtiden.

 

December er tid til det yngste publikum og vores kriblekrabledyr - vi turnerede med larven og mariehønen. Og så var der tid til kontor med kalenderlyset tændt og the på kanden.

 

SEPTEMBER-OKTOBER 2018

SELVTÆGT

- en nordic noir krimikomedie om at være menneske i en verden, der brænder. 

Urpremiere d. 22. september - spiller frem til d. 18. okt på Teater Momentum

Selvtægt er co-produceret med Teater Momentum.

Vi har haft en mega skøn spilleperiode på Momentum med begejstrede publikummer og anmeldere. I forbindelsen med forestillingen har der været et hav af spændende debatter, artisttalks, foredrag, koncerter mv. Forestillingen kommer på turné i sæson 19/20.

 

AUGUST-SEPTEMBER 2018

Vi prøver løs på SELVTÆGT. Ur-premiere den 22 sep. på Teater Momentum

KRIMI-NOIR-KOMEDIE OM NEO-EUROPA

I Sverige har der i perioder været op til fem asylbrande månedligt. Ingen af dem er blevet opklaret. I 2015 brændte en skole, der var blevet indrettet til asylcenter, ned i den lille svenske by, Ljungby. Det skete mens flygtningene, som skulle bo der sad i bussen på vej til at blive indkvarteret. Teatret st. tv og Momentum har grebet pennen, der hvor efterforskningen af brandstiftelsen slap, og sendt en fiktiv säpoagent til Ljungby for at efterforske branden én gang til. Det er nyskrevet dramatik af Aleksa Okanovic. Instruktion af Anna Andrea Malzer, som er kunstnerisk leder på Teater Momentum i søson 18/19
 

MAJ-JUNI 2018

Stod i kontorets navn. Ansøgninger, afvikling af sæsonen, opdatering af hjemmeside og meget mere. 1 juni kl 16.39 sendte vi vores 3årige driftansøgning afsted til Projektstøtteudvalget for scenekunst efter en måneds forarbejde. Ansøgningen er ambitiøs og hold nu kæft hvis vi opnår bevillingen, så alle vores kunstneriske projekter kan blive realiseret, jubler vi i vilden sky! 
 

APRIL 2018

"Mariehønen Evigglad" gæstespillede på Anemonen og sluttede af med at runde forestilling nr 100. Det blev fejret på behørligvis med saftevand og mariekiks.

"Beruselse" gæstede både Thy Teater og Teater Momentum i Odense. Her blev det alvorlige tema om alkoholisme igen vel modtaget af publikum på rørende vis. I Thy med spændede debat med "Projekt BRUS" efterfølgede.

Og så deltog vi naturligvis i årest store familiefest: APRILFESTIVALEN. Med os havde vi både Mariehønen Evigglad og Beruselse.

 

MARTS 2018

FORÆLDREMØDET uddelte syngende lussinger. Hele marts måned gæstede vi landets teatre og teaterforeninger med vores musikdramatiske humorfyldte lussing til det stadig mere ulige Danmark. 

 

JANUAR-FEBRUAR 2018

Vi sendte smådyrenede på tur ...

Humøret var højt for vi var afsted på turne med alle vores perler på snor: Mariehønen Evigglad , Den sultne larve, Aldrigmæt og Ørerne i maskinen. Der blev smasket æbler, danset i regnvejr og sunget i vilden sky, så alle de små og mindste børn fik sig oplevelser de aldrig glemmer.

 

DECEMBER 2017

Julen er hjerternes fest og endnu engang kom publikum med på en hjertelig, billederig, eventyrlig og musikalsk rejse i den labyrintiske vandreforestilling JUL på Nørregaards Teater. 

 

SEPTEMBER-NOVEMBER 2017

Både "Beruselse" og "Mariehønen Evigglad" har haft premiere. Og begge har fået rosende modtagelser. Hvor er det vidunderligt at både at kunne ramme voksne og børn. At sætte fokus på noget så alvorligt som co-alkoholisme med et brag af en forestilling. Holde temaaftener sammen med TUBA for ramte familier og andet publikum. Snakken går livligt efter forestillingerne og tabuiseringer brydes. 
Og tænk at forundere de mindste poder med den sødeste sansemættede kærlighedshistorie, i børnehøjde. Teater er fantastisk!
 

AUGUST-SEPTEMBER 2017

Teatret st tv er taget af H til - henholdsvis Holbæk og Herning.

Betina co. producerer "Mariehønen Evigglad" med Teater FairPlay. Vi har været så heldige at få lov til at dramatisere dette skønne Halfdan Rasmusen kvad og I kan godt glæde jer! Forestillingen er for de yngste og deres voksne.
Marianne co. producerer "Beruselse", som handler om at være pårørende til en alkoholiker, med Team Teatret. Et brandalvorligt tema, men forvent jer som altid at blive ramt med god humor lige dér hvor det gør ondt. Forestillingen er både for voksne og unge. 

 

MAJ og JUNI 2017

Smådyrene var i spil: Larven på Zangenbergs Teater og prøvesnigstart på Mariehønen Evigglad. Samtidig smuttede Ørerne i Masikninen forbi Tyskland. Og så var det i den søde sommeritd at vi satte fokus på fremtiden sammen med en coach. Fantastisk spændende og givende forløb. Vi glæder os til at dele resultaterne med jer

 

APRIL 2017

FESTIVAL I SØNDERBORG
Den årlige Aprilfestival blev afholdt i Sønderborg kommune.

Vi deltog med 3 forestillinger: "Ørerne i maskinen"  "6, P LR K? - version 2.0" og "Forældremødet".  Og i TIO møder, refusionsudvalget, fremtidsseminar og FEST :)

 

FEB-MARTS

Hæsblæsende skønne prøver, premiere og spillepeirode på Bådteatret med vores nye ungdomsforestilling "Forældremødet". 

 

JANUAR 2017

I det kolde januar tog vi med frostfriske kinder på turne med SKAKMAT. Denne gang med Janus Elsig som Patrick. Efter en hæsblæsende genopsætning var det er fantastisk forløsende at mærke hvordan forestillingen stadig ramte lige i hjertet. Publikum var glade og turneholdet ligeså. Vi festede med brætspil og vinterbadning i det nordjyske ...

 

NOVEMBER-DECEMBER 2016

DT seminar og dobbelt op turné
Igen i år var vi på DT seminar. Denne gang præsenterede vi vores tredie og sidste forestilling i trilogien Det (u)sunde menneske. Det bliver en humorfyldt syngende lussing til i det stadig mere ulige Danmark. Titlen er Forældremødet

Og så er vi også på turné med forestillingerne SygtSund og 6, P LR K? samtidig. YEEHA det er for fedt igen at være afsted sammen, efter måneders arbejde hver for sig.

 

OKTOBER 2016

Marianne skiftede elspaden ud med en violin og tog med Ørerne i maskinen på turné sammen med Sune Skuldbøl Vraa.

 

Betina spiller stadig Den sultne Larve, Aldrigmæt. Hun må snart kende hver eneste krog i Danmark. Den bliver aldrig mæt og det gør børnene heldigvis heller ikke.

 

AUGUST-SEPTEMBER 2016

Teatret st tv breder sig ... det kaldes decentralisering :)

Marianne var i Odense. Udlånt til Nørregaards Teater og medvirkede i teaterkoncerten 3 søstre , en aktuel fortolkning af Tjekovs klassiker. 

 

Betina sad bænket i København og skrev med mariehøns krablende på vores kommende forestilling for de mindste: Mariehønen Evigglad. Frit efter Halfdans Rasmussen dejlige sang. Og smuttede samtidg rundt med Den sultne larve, Aldrigmæt på turne.

 

Dorte Wittrock fik instaleret kontoret på Langeland.

 

JUNI 2016

Sommer, sol og søde superlativer
Juni summede af snart sommerklar. Scenografier såes efter, ansøgninger sendtes ud og skønne snakke om fremtidsvisioner, drømme og forandringer. Vi er ikke længere under Nørregaard Teaters vinnger, vi er fløjet fra vi reden og har nu egen administration. Juni var i administrater Dorte Wittrock første måned i vores regi og vi kan allerede nu sige at hun er en god ide! Velkommen i stuen med hjertet til venstre for midten.

 

APRIL - MAJ 2016

Festival og udsolgte labre laver ....

April er festivaltid med et overflødighedshorn af teater for børn og unge. I år var det på Frederiksberg, midt i storbyens pulserende liv. 

Teatret st. tv deltog med vores nye "Ørerne i maskienen" der blev et tilløbsstykke, hvor publikum gik trommende og dansenede derfra. Også vores forestilling "SygtSund" var velbesøgt, selvom flere allerede havde set den på festivalen sidste år. Igen i år fik forestillingen ros fra både de unge og de gamle. Den kan altsa noget den sundhedskomidie!

Vi fik også tid til at deltage i TIO's møde - som udviklede sig vigtig og spændende debat om fremtidens børneteatermiljø; vi deltog i Refusionsudvalgets møde og vi så et utal af forestillinger og snakkede med alle vores dejlige kolleger .... Fantastisk dejlig festival. Igen i år!

 

Efter festivalen spillede "Den sulte larve, Aldrigmæt" 2 uger på Zangenbergs Teater. Totalt udsolgt, og vi kan røbe at Zangenberg derfor har genbestilt forestillingen til næste år i maj.

 

Sneglen og Hvalen var på sin absolut sidste turne. Selvom det er en dejlig forestilling, har vi fået så meget nyt på repertoiret, at der ikke længere er plads til de to venner på de 7 verdenshave. Vi siger tak for turen.

 

FEBURAR-MARTS 2016

Marianne og Sune have en fantastisk premiere på vores og Zangenbergs teaters  Ørerne i maskinen Forestillingen er blevet godt modtaget, der trommes, rokkes i takt til musikken på publikumsrækkerne. Det er en fest. Forestillingen spiller på Zangenbergs teater frem til 13 marts og kommer med på Teaterfestivalen i år. 

Betina har samtidig turneret danmark rundt med alle dyrene - Den sultne larve, Aldrigmæt og Sneglen og Hvalen. Ren hygge!

 

JANUAR 2016

En SygtSund januar var nytårsfortsættet. Vi har nydt en skøn turné med forestillinger på de store scener med microports og de helt små intime rum hvor man spiller næsten på skødet af publikum. SygtSund ka begge dele. Vi glæder os allerede til næste turne ...

 

DECEMBER 2015

Pebernøder og klokkeklang. I december måned spillede vi vandreforestillingen JUL på Nørregaards Teater ikke mindre end 85 gange. Og nød det, selvom vi må indrømme at der ikke blev bagt pebernøder i privanten det år ...

 

 

OKTOBER-NOVEMBER 2015

var fyldt af prøver og premiere på SKAKMAT- når et menneske falder

En fantastisk proces med et skønt hold beståenden af hele 14 (!) mennesker. Helt uvandt på det lille st. tv. Masser af glade publikumer og gode aftertalks under spilleperioden på Teater Grob. Vi afsluttede forløbet med deltagelse i det årlige Danmarks Teaterforeningers seminar og håber på en fyldt turneperode til januar 2017.

 

 

AUGUST-SEPTEMBER 2015

månederne med SygtSunde pebernødder ...

Efter en dejlig sommer lagde vi ud med 14 dages prøver på "JUL" - en julevandring gennem 7 sventyrlige og stemningsfulde rum, som co-produceres med Nørregaards Teater og Teater Abstrax.

 

Så på første tur med vores skønne "SygtSund - til alle med et helbred". Odense, Ringe, Helsingør, Roskilde, Hobro, Randers ... Vi kommer vidt omkring i det danske land.
 

 

JUNI 2015

løftede vi sløret for sæson 15/16 - vores 7 sæson

7-års krise? Næ nej, det går forrygende i den lille stue til venstre: Vi har 9 forestillinger, 2 priser og skønne oplevelser i rygsækken. Og der er mere på vej. Vi kniber os selv i armen og glæder os til turnere landet rundt med SygtSund, Den sultne larve, Aldrigmæt og Sneglen og Hvalen. Se kalendrene under forestillingerne. Og vi glæder os ikke mindst til at præsentere jer for hele 3 præmierer. Billetsalget er startet.


SKAKMAT - det meste værste sker om dagen.
Johan er en helt almindelig dansker med begge ben solidt plantet på den danske velfærdsgrund. Eller det var han. Indtil han blev fyret. Hans tvilingesøster Liv er jurist. Hun prøver så godt hun kan, at hjælpe Johan med at navigere rundt i et firkantet system af regler. Da Johan møder Sofi ophører al logik. Han opdager kærlighed, næstekærlighed og socialt ansvar. Nu vil han finde sin egen vej i livet for ham og Sofi. Men der er ingen vej uden om systemet. Enten sluger du systemet råt, eller også sluger det dig.
Skakmat er en historie om, hvad der sker med de mennesker, der falder ud af kasserne i vores velfærdssamfund og som lander på bunden af systemet, hvor de sociale myndigheder tager magten over deres liv. Og de føler, at det meste værste sker om dagen. Mellem 9 og 15.

Premiere på Teater Grob den 6. nov. 2015

JUL
En interaktiv julevandring gennem site-specific rum, der emmer af stemning: forventning, travlhed, højtidelighed, nærvær, men også afsked og minder, drømme og barnets renhed ved morgendagens gry. Et sansebombardement af kufferter og toglyde, dufte og smag, pebernødder, kæmpebøger, skøn musik og hviskende fortællinger, tikkende ure og hjertet på rette sted. Så blev det atter JUL

Premiere på Nørregaards Teater den 27. nov. 2015

ØRERNE I MASKINEN
Ørerne i maskinen er historien om strenge metronomer, vanvittige noder og et gryende venskab … måske endda kærlighed? Om en dreng og en pige fra to forskellige verdner.
Pigen er en helt almindelig pige, med et helt almindeligt hus og en helt almindelig violin. Drengen er en ualmindelig dreng, fra et ualmindeligt hjem fyldt med sære instrumenter og ting der kan spilles på.
Han dukker op i hendes verden som en ny lyd og sammen tager de på en rejse gennem musikalske landskaber.
Lyde, klange, melodier og rytmer bliver sat fri og sammen får de forvandlet rummet til en sprudlende koncertsal.

Premiere på Zangenbergs Teater den 26. jan 2016

 

MAJ 2015

stod i Aprilfestivalens tegn.

Vi præsenterede SygtSund og Sneglen og Hvalen på årets Aprilfestival. Begge vores forestilliger havde sine guldmomenter. SygtSund fik de unge uforbeholdne ros og Sneglen og Hvalen den dejligste kommentar fra en lille purk: "jeg vil se den en gang til". Teatret deltog i årets spændende og vigtige debatarrangementer med både ProjektStøtteUdvalgtet, Reumertsalongen om skolereformen, TIO og Refusionsudvalget. Og vi så et væld af vores skønne kolleger dejlige forestillinger .... Perfekt festival, der bestemt ikke bliver dårligere af at vi næsten kan melde udsolgt på turneerne nu.

 

I maj gæstespilllde "Sneglen og Hvalen" for massere af glade børn hos Zangenberg Teater. Og vi lagde skønne planer for de kommede sæsoner. Det er ansøgningstid. Kryds fingre for at kulturpengene kommer i hus.

 

 

JANUAR-MARTS 2015

turnerede vi for sidste gang med DEADLINE og jeg mig fuck dig

Vi har haft en to skønne turneer. Først rundt til de danske teaterforeninger med DEADLINE - en livlig forestilling om at dø. Forestillingen blev godt modtaget af både unge som gamle og vi har fået skønne oplevelser med på vejen, som f.eks den livsbekræftende dødsdebat på teater ZeBU med  dagens publikum og retsmedicier Peter Juel Thies, sognepræst Rikke Wiessfeld, faglig leder fra livslinjen Charlotte Berendt-Poulsen og journalist Mads Brügger.

På Langelands Efterskole fik DEADLINE døds-stødet og er nu lagt i graven. Men vi ved eleverne på skolen laver vores scenografi genopstå på kreativ vis. 

 

Så svømmede vi derudaf med endnu en darling "jeg mig fuck dig - en forestilling om at drukne i pres". Rundt på skolerne 3 sæson i træk og vi kunne sikkert tage et heat mere, med denne af Danmarks Teaterforeninger prisbeløndede sag. Men der skal være plads til nyt, så nu drukner vi jeg mig fuck dig, dog med vished om, at Jonas, Nanna og Ida helt sikkert svømmer videre et sted derude på de gode vibes fra publikum ...

 

 

DECEMBER 2014

spillede vi for fulde huse på Teater Grob

Vores forestilling SygtSund blev godt modtaget på Teater Grob. Vi har spillet 22 næsten udsolgte forestillinger, for unge og gamle, tykke og tynde, ja for alle med et helbred. Og hvilken fantastisk måde at gå på juleferie på! 

 

NOVEMBER 2014

blev måneden hvor vi vandt en pris

Teatret st. tv blev hædret ved årests seminar for Danske Teaterforeninger. Vores ungdomsforestilling JEG MIG FUCK DIG vandt Årets børneteaterpris og fik hæderkronede ord med på vejen.

 

Og her er så de motiverende ord, der blev afleveret af Roskilde Teaterforenings formand, Lars Olsen, i forbindelse med prisoverrækkelsen:
Lugtede der ikke af klor i teatersalen? Vi var nærmest omsluttede af turkisblåt vand. Som sad vi på fliserne i en halvkold svømmehal og heppede på de tre unge svømmere, der kæmpede dernede i det turkisblå vand.
Kæmpede for at komme først i mål, kæmpede for at nå det næste mål, den næste sejr – men kæmpede mest af alt med sig selv, med et teenageliv splittet mellem ambitioner, krav og så alt det andet, man egentlig har lyst til i den alder. Der hvor det kun er svømmebanerne, der er regelret lige – mens livet har det med at bugte sig i uventede sving.
'Jeg mig fuck dig' er en ualmindelig helstøbt, intens vidtfavnende forestilling om unge, ambitioner og krav. Iscenesat uden kedelig voksenvenlig forståelse og medfølelse.
For ved at gøre Jonas, Nanna og Ida til elitesvømmere får Stuen tv. nok fortalt en historie der handler om det præstationspres tusindvis af unge hver dag føler, hviler tungt på deres skuldre. Men ved at bruge det naturlige konkurrencemiljø som elitesporten er, kunne teatret sætte nogle problemstillinger på spidsen på en anderledes naturlig og elegant måde, end hvis handlingen havde udspillet sig i et klasselokale. Der, på kanten af bassinet, vugger vandets blide bevægelser os ind i deres univers af håb og drømme, men også ekstreme krav og afsavn for at vinde næste medalje, næste konkurrence.
Samtidig gav svømmerammerne også instruktør Kamilla Wargo Brekling en vidunderlig mulighed for at udfolde hele sit koreografiske talent og begavede fysiske iscenesættelse. Hun satte på smukkeste vis krop på de mange ord og monologer fra de tre svømmere, Jens Gotthelf, Betina Grove Ankerdal og Marianne Søndergaard Madsen.
Det var så perfekt en forestilling, lige så seværdig for voksne som for unge, og vi er glade for at kunne give 'Jeg mig fuck dig' prisen som Årets Børneteaterforestilling. 

 

OKTOBER 2014

Gang i turnelivet

Efter en skøn sommerferie og intense prøver på "SygtSund" har vi et break før premieren den 29 nov. Vi skulle lige lidt ud og mærke livet i det danske land.

 

Vi har haft sidste turné med Ung blond pige - Danmarks mindste musical. Vi elsker den forestilling. Skøn tekst af Line Mørkeby iscenesat stramt af Rolf Heim med Sune Skuldbøl Vraa´s fantastiske musik. Live spiller vi guitar, violin, korg med hjælp fra Tenori seequenser... og vores stemmer klæder hinanden Signe Mannov, Betina Grove og Marianne Søndergaard.

 

Og nu er Betina rundt med "Den sultne larve, Aldrigmæt", mens Marianne forundre børnene med "Sneglen og Hvalen". Vores dejlige forestillinger for det yngste publikum. Så livsbekræftende!

 

MAJ 2014

Så er prøverne gået igang...

Vi glæder os til præsentere jer for "SygtSund".

Sygt Sund tager temperaturen på det kropsfanatiske menneske og er instrueret af Hella Joof og dramatiseret af Mette Heeno. Line Mørkeby er på barsel, men har dog stadig sit besyv med som dramaturg. Ellers er der faste gengangere som vores huskomponist Sune Skuldbøl Vraa og lysdesigner Raphael Solholm. Scenograf Lisbeth Burian er også med igen - hun har tidligere været med som scenograf på "jeg mig fuck dig" og "Sneglen og Hvalen". Betina Grove og Marianne Søndergaard er de eneste medvirkende. Det er første gang siden vores Reumertvinder 6, P LR K? i 2010.

Vi glæder os helt vildt!

 

APRIL 2014

Teaterfestival i Holstebro

Så er vi velankommet til verdens største teaterfestival - Aprilfestivalen, som i år bliver afholdt i Holstebro kommune. Det tegner godt. God stemning og skønne kollegaer. Vi glæder os.
I år præsenterer vi 3 ud af de 5 forestillinger vi har på turné i 2014/15.

"Deadline" spiller på Holstebro gymnasium og hf fredag d. 4. april kl. 16 og kl. 20 i festsalen

"Sneglen og Hvalen" spiller på Holstebro gymnasium og hf lørdag d. 5. april kl. 10.30 og 13.30 i festsalen

"Den sultne larve, Aldrigmæt" spiller på Skolen, Døesvej 7 søndag d. 6. april kl. 10 og 12.45 i pigegym.

"Ung blond pige" og "jeg mig fuck dig" præsenteres via trailer og anmeldelser, som I kan se her på hjemmesiden.

Vores kommende forestilling "Sygt Sund" får premiere d. 29. nov. 2014 på Teater Grob. "Sygt Sund" instrueres af Hella Joof og til de heldige, vil der være en lille eksklusiv snigturné. Først til mølle princippet. Læs mere under Sygt Sund.

Vi glæder os til at se jer.

 

MARTS 2014

Ung blond pige - Danmarks mindste musical på turne rundt om i det danske land.

Med Ung blond pige har Teatret st.tv. præsteret en vellykket, politisk ungdomsforestilling, der lige så effektivt rammer et voksent publikum. Her er ingen formildende forbehold over for teenageres dragning mod terror. I stedet har dramatikeren Line Mørkeby med sin tæft for teenagereplikker netop ramt de unges forenklede brutalitet.
Anne Middelboe, Information

 

Ganske lille er Bådteatrets rum, der ikke tillader fuldt orkester og dansekorps, men det unge teater, der allerede har en Reumert i bæltet, giver fuld valuta for pengene med denne særegne blanding af sødmefyldte ungjomfruer, grumt tema og fræsende rock. (…) Musikken er 80’eragtig i lyden og egentlig også i tekstuniverset. Sune Skuldbøl Vraas kompositioner skaber med sin fine vekslen mellem det poetiske og det punkede et eget univers, der kan minde lidt om Sort Samvittigheds Anne Linnet-forestilling Hvid Magi (2011). Musikken bidrager afgørende til det samlede stærke resultat og vil være en af murbrækkerne til forestillingens primære målgruppe, de unge, der jo sagtens kan rumme mere end Medina.

Anne Liisberg, Teater1

 

Tak til Nørrebro Lokaludvalg for støtte til at vi kunne invitere unge Nørrebronxer i teatret! Det var skønt at have besøg af alle jer skoler, mens vi spillede på GROB.

 


 

Teatret st. tv har modtaget bevilling fra Dramatik puljen til en ny musikforestilling for de små "Musikken i Abstraxgade" (arb.titel).  Det kribler allerede i fingrene for at komme igang med at skrive. Forestillingen produceres i samarbejde med Zangenberg Teater og får premiere i sæson 15/16

 


 

Tak for en fantastisk modtagelse af Sneglen og Hvalen. 6 stjerne ud af 6! Nu tager både Snegen, Hvalen og vores sultne larve en velfortjent pause. Imens genopsætter vi vores succesfulde svømmeforestilling "jeg mig fuck dig" og tager på en intenst booket turne frem til jul. Se i vores kalender om vi kommer omkring jer. Vi glæder os til at møde jer derude på skolerne og teatrene.

 


 

Så er det tid til PREMIERE på "Sneglen og Hvalen" Det har været en fantastisk intens proces hvor teknik, tekst og skuespil har skullet gå op i en højere enhed. Men nu er vi næsten i mål og vi glæder os til at presentere vores nyeste skud på stammen for de 3-8 årige. Forestillingen er produceret som co-produktion med vores administrater teater Nørregaards Teater. Og det er naturligvis også i deres hyggelige rammer i Odense at vi fyrer den af den 24 okt. kl 16. Vi spiller hele næste uge med ... så kom forbi. 

 


 

Nu har vi pakket Deadline på lager. Tak til de 5 stjerner fra Fyens stiftstidende. Vi glæder os til at få fingrene i den igen, når vi genopsætter fra d. 2. januar med Københavnerpremiere tirsdag d. 7. januar på Teater Grob. Der spiller vi både spille formiddag og aften forestillinger.  På mandag d. 7. oktober genoptager vi produktionen af Sneglen og hvalen, som får Urpremiere på Nørregaards Teater i Odense torsdag d. 24. oktober. 

 


 

Vi nærmer os med hastige skridt deadline på vores nye forestilling

Deadline - en livlig forestilling om at dø. Vi får Urpremiere lørdag d. 21. september på Horsens Teaterfestival. Derefter spiller vi den på Nørregaards Teater i Odense og så bliver den stillet på lager indtil vi fyrer den af på Teater Grob i København fra d. 7. jan. - 22. jan. 2014. Det er une revue grotesque med 110 balloner på scenen i forskellige størrelser. Det er smukt. 

 


 

Sæson 2012/2013

 

Nu nærmer sommerferien sig. Vi takker for en forrygende sæson.

 

Vi har senest produceret og spillet "Ung blond pige - Danmarks mindste musical" med stor succes på Bådteatret, Nyhavn. Tak for en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at komme på landevejen i næste sæson, som også indbefatter stationære spilleperioder på Teater ZeBU i Kbh, Nørregaards Teater i Odense og Svalegangen i Århus.

 

Efter afslutningen på den "Unge blonde" gik vi gang med prøverne på "Sneglen og Hvalen", en co. produktion med Nørregaards Teater. En magisk forførende rejse, som vi allerede kan se bliver utrolig smuk. Vi genoptager sidste del af prøverne fra oktober med premiere på Nørregaards Teater d. 24. oktober. 

 

"jeg mig fuck dig" og "Den sultne larve, Aldrigmæt" er to perler, som forsætter med at spille for fulde huse i næste sæson. Tak for dejlige turnéer.

 

Vi føler os stadig, som et nystartet Teater, men vi har spillet vores sidste turné med "V.I.P - Vold iblandt piger" og dermed fået en forestilling i vores arkiv. Det vidner om nogle år på bagen. Det har været en vanvittig vigtig og meget spændende forestiling, som har skabt megen god og konstruktiv debat. Tak til Lotte Bergstøm for endnu en forrygende turné. Altid skøn at spille med. 

 

I december var vi forbi Viby efterskole for at afholde en manuskriptskrivningsworkshop. Super inspirerende dage, som altid. 

 

Og så oplevede Teatret en fantastisk ting. Vi blev inviteret til Grønland med vores Reumert vindende "6, P LR K?" Det var en kæmpe oplevelse at spille for de Grønlandske unge. Vi er fyldt op med minder fra Illulissat og Nuuk. 

 

 

Sæson 2013/2014

 

Vi begynder sæsonen med at producere "Deadline - en livlig forestilling om at dø", som får urpremiere på Horsens Teaterfestival lørdag d. 21. september og efterfølgende Odense premiere på Nørregaards Teater. Forestillingen pakkes på lager indtil den genopsættes til en stationær spilleperiode og Københavner premiere på Teater Grob i januar 2014. 

 

I Oktober kaster vi os over sidste del af prøverne på "Sneglen og hvalen" dramatiseret frit efter Julia Donaldsons bog af samme navn. D. 24. oktober er der premiere på Nørregaards Teater. Mens "Sneglen og hvalen" spiller på Teatret med Marianne på scenen turnerer "Den sultne larve, Aldrigmæt" i det danske land med Betina i "hulen".

 

Muligvis bliver det vores sidste turné med "jeg mig fuck dig". Vi har en god lang turné i kalenderen. Forestillingen har igen solgt r.... uf af bukserne. Den rammer, rører, inspirerer og skaber god debat. Det er altid en kæmpe fornøjelse at "svømme" med Jens Gotthelf på scenen. Meget inspirerende. 

 

Vores nye darling "Ung blond pige" bliver genopsat sidst i januar 2014 og starter den lange turné med en stationær spilleperiode på Teater ZeBU, Kbh. Kitt Maiken Mortensen er desværre forhindret i at være med på turné. Hedigvis har vi fået fat i en anden fantastisk sanger og skuespiller, Signe Mannov. Vi glæder os rigtig meget til at have hende med. 1000 x tak til Kitt for en vidunderlig tid. Du er en guldklump.

 

På teaterfestivalen i uge 14 fra d. 30. marts - 6. april i Holstebro kommune præsenterer vi "Ung blond pige", "Deadline" og "Sneglen og hvalen".

 

"Den sultne larve, aldrigmæt" og "Sneglen og hvalen" er på landevejen igen efter festivalen.

 

I løbet af sæsonen afholder vi manuskriptskrivningsworkshop i samarbejde med Line Mørkeby på Gentofte Hf. 

Del denne side

Seneste nyt

JANUAR-MARTS 2024

Prøver på Natten er lavet af glas med det skønneste hold. Ordret SAMSKABELSE har nået nye dimentioner og det kan ses på resultatet. Vi er glade for vores ungdomsforestilling og det er publikum heldigvis også. Nu skal den ud i landet og blive set af en hel masse unge mennesker. Tak til Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Axel Muusfeldts Fond, Louis-Hansens Fond og Dansk Skuespillerforbund for produktionsstøtte.

 

NOVEMBER-DECEMBER 2023

Den sultne larve, Aldrigmæt kom på tur for 15 sæson i træk. Og den er stadig ikke mæt! Den ææælsker at guffe løs når menyen er kram og perlelatter fra rollinger på teatertur.

 

AUGUST-OKTOBER 2023

Lille Myr fik fint besøg af Susanne Bonde, som hoppede ind og dublerede Betina Grove på denne efterårsturne. Til stor fornøjelse for en hel masse børn. Og for kontoret som modtog en glade tilbagemeldinger fra det ganske land. Tak til Susanne for kærlig varetagelse af vores Lille Myr. Det er nok ikke sidste gang ...

 

MAJ-JUNI 2023

Den sultne larve, Aldrigmæt er blevet klimabevidst. Vi har skiftet lamperne til LED og kodet lyset om, så vi nu ikke længere behøver stærkstrøm i kablerne. Det er godt, for en langtidsholdbar larve der nu på 14. sæson fryder de mindste teatergængere og deres voksne - denne maj måned hos vores co-producent Nørregaards Teater og på Teatret Fair Play.

Juni betyder kontoropgaver, regnskab og sæsonarslutning ... men juni betyder også VISIONSSEMINAR. Vi tænker store tanker ud og ind af boksene så drømme kan blive til virkelighed.

 

MARTS-APRIL 2023

Både MOR og Lile Myr spiller på Nørregaards Teater og på Anemonen. Og Lille Myr drøner videre på Aprilfestival og møder alle kollegerne. Samtidig er pre-produktione på Natten er lavet af glas i gang. 

 

JANUAR-FEBRUAR 2023

Tid udvikling af nyt. Vores kunstniske leder, Betina Grove, fordybede sig med et arbejdslegat i at skrive for de 9-12 årige. Ved siden af bestyrelsearbejde og daglig drift ... opgaverne er mange i et ildsjæledrevet teater.

 

OKTOBER-NOVEMBER-DECEMBER 2022

Lille Myr har spillet både på Anemonen og på Nørregaards Tearter. Stor fornøjelse. Glade børn, glade voksne, glade anmeldere og glade os. Derefter har vores Mariehøne være en tur rundt i vinterlandet. Og sørme om ikke også hun fik en ekstra og meget begejstret anmeldelse i CPH Culture. Hvilken gaveregn ...

 

AUGUST-SEPTEMBER 2022

Fortsat prøver på vores Lille Myr som blev klar lige op til Horsens Teaterfestival, hvor publikum har taget virkelig godt imod den.

På festivalen blev teatrets kunstneriske leder Betina Grove for en gangs skyld næsten mundlam, da hun modtog Horsens Børneteaterpris 2022. I talen til Betina blev der lagt vægt på, at "hun i sit arbejde tager afsæt i stor kærlighed til børne- og ungdomsteater.
Gennem hele sit arbejdsliv har hun arbejdet viljefast og utrætteligt for at synliggøre, forandre og forbedre branchens vilkår.
Hun er kunstner, strateg, arbejdshest, initiativtager og brobygger. Betina Grove formår at løfte blikket, se helheden og tænke på hele branchen i sit arbejde. Og hun er et lysende eksempel på et teatermenneske, der forener sin egen kunst med et solidt og generøst engagement i det kulturpolitiske arbejde"

 

JUNI 2022

Spændede prøver på Lille Myr som får premiere på Nørregaards Teater i den kommede sæson.

 

MAJ 2022

Vi sluttede sæsonens forestillinger med endelig at spille Den sultne larve, Aldrigmæt igen. Det har været længe ventet. Under covid var forestillingen helt aflyst, da det ikke var muligt at samle 40 tilskuere i et lille intimt telt. Men nu kunne vi! Til stor fryd for både os og børnene. Den efterhåden 10 år gamle larve holder endnu.

 

APRIL 2022

Endelig Aprilfestival i april. I år havde vi ingen forestilinger med, da Frygt ikke er for børn ...  men Betina Grove deltog med flere kasketter på: Dansk Teaters bestyrelse, Teatercentrums FagligAktititetsGruppe og naturligvis kunstnerisk leder af Teatret st. tv

 

JANUAR-MARTS 2022

Hæsblæsende prøver og forryende premiere på PROJEKT FRYGT. 

 

OKTOBER-DECEMBER 2022

Vi er på turné med MOR og med Mariehønen Evigglad.

 

AUGUST-SEPTEMBER 2021

Sæsonstart og start på PROJRKT FRYGT. Workshops og prøver er igang.

 

MAJ-JUNI 2021

Jaaaa endelig tilbage i teatermørket. Vi har spillet Marienhønen Evigglad og Ørerne i Maskinen for en masse glade børn. Og været på Aprilfestival - nu i JUNI. Hvor var det dejligt at mødes med kollegerne igen.

 

JANUAR-APRIL 2021

Vi holdt os ovenvande i en corona-tid og forbereder hvad vi kan, så vi er klar når landet genåbner. Kun ganske få forestillinger i daginstitutioner kunne gennemføres. Vi savnede at ses i teatermørket ... 

 

OKTOBER-DECEMBER 2020

En skøn turneperiode med vores anmelderroste Pigen med bomnerne som vi har produceret i samarbejde med Mungo Park Allerød. Vi undgik desværre ikke at covid19 spændte ben for et par forestillinger, men vi er taknemmelige for, at få lov til at gennemføre næsten hele turneen. Og hvor har vi mødt mange skønne, modige, unge piger på vores vej. Tak til jer for jeres deltagelse i forestillingerne.

 

AUGUST-SEPTEMBER 2020

Prøver og premiere på MOR, som vi producerer i samarbejde med Nørregaards Teater og Anemonen.

 

MAJ-JUNI 2020

Hele maj var vi på covid19 pause, men i juni fik vi lov til at starte prøver på vores kommende forestillingen for de 6-11 årige. Dog med afstand, afspirtning og jævlige test af  det kunstneriske personale. Det var så dejligt at nå at være igang inden sommerpausen. 

 

MARTS-APRIL 2020

Gæstespil på Anemonen og Nørregaards Teater og turne over hele landet med vores skønne perler for de små - Mariehønen Evigglad og Den sultne larve, Aldrigmæt.

Turneen blev afbrudt af Covid19, personlet hjemsendt og kun administration var åben. En mærkelig tid hvor vi holdt sammen hver for sig OG BARE GLÆDEDE OS TIL AT SES IGEN I TEATERMØRKET.

 

JANUAR-FEBRUAR 2020

Skrive skrive skrive ... Betina satte sig til tasterne og dramatiserede vores kommede forestilling for de 5-11 årige som er baseret på Kim Fupz Aagesens skønne hjertevarme historie MOR. Vi co-producerer med Anemonen og får premiere den 3 sep. 2020.

 

NOVEMBER-DECEMBER 2019

Lang og skøn Danmarksturné med forestillingen SELVTÆGT. Endnu engang oplevede vi hvordan forestilliingen skabte vigtig debat hos publikum som aften efter aften efter at have grinet sig gennem det ellers temmelig alvorlige tema, har taget hinanden i hånden under Marits monolog og sagt i kor: Det løser sig alt sammen. Og det kan vi jo så håbe på at det gør  ...

 

AUGUST-OKTOBER 2019

Prodduktion og premiere på PIGEN MED BOMBERNE. At arbejde med Tue Bierring var en spændede proces med afsøgninger af tekst og koncept til det sidste. Men Tue tager ikke æren alene - hele holdet har knoklet intenst gennem hele forløbet, så det er en velfortjent fornøjelse at forestillingen fik en faktastisk modtagelse af både publikum og presse. Udsolgt hele spilleperioden. Vi glæder os til at tage den på turne om et års tid.

 

JUNI 2019

Mens solen brangede derudaf havde vi preproduktion og masser af spændende forsøg til vores og Mungo Paks kommende forestilling PIGEN MED BOMBERNE. 

 

APRIL-MAJ 2019

Der skrives og synges ...
Marianne og Sune lod venskaber spirre for fuld musik på tour med Ørerne i Maskinen.
Som noget nyt lavede de i forlængelse af forestillingen workshops i teater og musik for alle 1. klasser i Lejre kommune.
Betina trak i skrivetøjet og begyndte så småt med at vores kommende forestilling for mellemgruppen som skal produceres i sæson 20/21. Glæd jer 

Og ja så var der også lige en skøn Aprilfestival i Hjørring

 

JANUAR-MARTS 2019

Beruselse og Larven Aldrigmæt var på turne og spillede på Anemonen i København. Kontoret bød på ansøgninger, møder mv og ikke mindst præproduktion af vores kommende urpremiere "Pigen med bomberne"

 

NOVEMBER-DECEMBER 2018

I november har vi haft fornøjelsen af at spille FORÆLDREMØDET for forældre og personale på de Københavnske skoler. Forestillingen har fungeret som en icebraiker for de enkelte skolers debat om skole-hjem-samarbejdet. Det har været en stor fornøjelse og succes som vi håber at få mulighed for at gentage engang i fremtiden.

 

December er tid til det yngste publikum og vores kriblekrabledyr - vi turnerede med larven og mariehønen. Og så var der tid til kontor med kalenderlyset tændt og the på kanden.

 

SEPTEMBER-OKTOBER 2018

SELVTÆGT

- en nordic noir krimikomedie om at være menneske i en verden, der brænder. 

Urpremiere d. 22. september - spiller frem til d. 18. okt på Teater Momentum

Selvtægt er co-produceret med Teater Momentum.

Vi har haft en mega skøn spilleperiode på Momentum med begejstrede publikummer og anmeldere. I forbindelsen med forestillingen har der været et hav af spændende debatter, artisttalks, foredrag, koncerter mv. Forestillingen kommer på turné i sæson 19/20.

 

AUGUST-SEPTEMBER 2018

Vi prøver løs på SELVTÆGT. Ur-premiere den 22 sep. på Teater Momentum

KRIMI-NOIR-KOMEDIE OM NEO-EUROPA

I Sverige har der i perioder været op til fem asylbrande månedligt. Ingen af dem er blevet opklaret. I 2015 brændte en skole, der var blevet indrettet til asylcenter, ned i den lille svenske by, Ljungby. Det skete mens flygtningene, som skulle bo der sad i bussen på vej til at blive indkvarteret. Teatret st. tv og Momentum har grebet pennen, der hvor efterforskningen af brandstiftelsen slap, og sendt en fiktiv säpoagent til Ljungby for at efterforske branden én gang til. Det er nyskrevet dramatik af Aleksa Okanovic. Instruktion af Anna Andrea Malzer, som er kunstnerisk leder på Teater Momentum i søson 18/19
 

MAJ-JUNI 2018

Stod i kontorets navn. Ansøgninger, afvikling af sæsonen, opdatering af hjemmeside og meget mere. 1 juni kl 16.39 sendte vi vores 3årige driftansøgning afsted til Projektstøtteudvalget for scenekunst efter en måneds forarbejde. Ansøgningen er ambitiøs og hold nu kæft hvis vi opnår bevillingen, så alle vores kunstneriske projekter kan blive realiseret, jubler vi i vilden sky! 
 

APRIL 2018

"Mariehønen Evigglad" gæstespillede på Anemonen og sluttede af med at runde forestilling nr 100. Det blev fejret på behørligvis med saftevand og mariekiks.

"Beruselse" gæstede både Thy Teater og Teater Momentum i Odense. Her blev det alvorlige tema om alkoholisme igen vel modtaget af publikum på rørende vis. I Thy med spændede debat med "Projekt BRUS" efterfølgede.

Og så deltog vi naturligvis i årest store familiefest: APRILFESTIVALEN. Med os havde vi både Mariehønen Evigglad og Beruselse.

 

MARTS 2018

FORÆLDREMØDET uddelte syngende lussinger. Hele marts måned gæstede vi landets teatre og teaterforeninger med vores musikdramatiske humorfyldte lussing til det stadig mere ulige Danmark. 

 

JANUAR-FEBRUAR 2018

Vi sendte smådyrenede på tur ...

Humøret var højt for vi var afsted på turne med alle vores perler på snor: Mariehønen Evigglad , Den sultne larve, Aldrigmæt og Ørerne i maskinen. Der blev smasket æbler, danset i regnvejr og sunget i vilden sky, så alle de små og mindste børn fik sig oplevelser de aldrig glemmer.

 

DECEMBER 2017

Julen er hjerternes fest og endnu engang kom publikum med på en hjertelig, billederig, eventyrlig og musikalsk rejse i den labyrintiske vandreforestilling JUL på Nørregaards Teater. 

 

SEPTEMBER-NOVEMBER 2017

Både "Beruselse" og "Mariehønen Evigglad" har haft premiere. Og begge har fået rosende modtagelser. Hvor er det vidunderligt at både at kunne ramme voksne og børn. At sætte fokus på noget så alvorligt som co-alkoholisme med et brag af en forestilling. Holde temaaftener sammen med TUBA for ramte familier og andet publikum. Snakken går livligt efter forestillingerne og tabuiseringer brydes. 
Og tænk at forundere de mindste poder med den sødeste sansemættede kærlighedshistorie, i børnehøjde. Teater er fantastisk!
 

AUGUST-SEPTEMBER 2017

Teatret st tv er taget af H til - henholdsvis Holbæk og Herning.

Betina co. producerer "Mariehønen Evigglad" med Teater FairPlay. Vi har været så heldige at få lov til at dramatisere dette skønne Halfdan Rasmusen kvad og I kan godt glæde jer! Forestillingen er for de yngste og deres voksne.
Marianne co. producerer "Beruselse", som handler om at være pårørende til en alkoholiker, med Team Teatret. Et brandalvorligt tema, men forvent jer som altid at blive ramt med god humor lige dér hvor det gør ondt. Forestillingen er både for voksne og unge. 

 

MAJ og JUNI 2017

Smådyrene var i spil: Larven på Zangenbergs Teater og prøvesnigstart på Mariehønen Evigglad. Samtidig smuttede Ørerne i Masikninen forbi Tyskland. Og så var det i den søde sommeritd at vi satte fokus på fremtiden sammen med en coach. Fantastisk spændende og givende forløb. Vi glæder os til at dele resultaterne med jer

 

APRIL 2017

FESTIVAL I SØNDERBORG
Den årlige Aprilfestival blev afholdt i Sønderborg kommune.

Vi deltog med 3 forestillinger: "Ørerne i maskinen"  "6, P LR K? - version 2.0" og "Forældremødet".  Og i TIO møder, refusionsudvalget, fremtidsseminar og FEST :)

 

FEB-MARTS

Hæsblæsende skønne prøver, premiere og spillepeirode på Bådteatret med vores nye ungdomsforestilling "Forældremødet". 

 

JANUAR 2017

I det kolde januar tog vi med frostfriske kinder på turne med SKAKMAT. Denne gang med Janus Elsig som Patrick. Efter en hæsblæsende genopsætning var det er fantastisk forløsende at mærke hvordan forestillingen stadig ramte lige i hjertet. Publikum var glade og turneholdet ligeså. Vi festede med brætspil og vinterbadning i det nordjyske ...

 

NOVEMBER-DECEMBER 2016

DT seminar og dobbelt op turné
Igen i år var vi på DT seminar. Denne gang præsenterede vi vores tredie og sidste forestilling i trilogien Det (u)sunde menneske. Det bliver en humorfyldt syngende lussing til i det stadig mere ulige Danmark. Titlen er Forældremødet

Og så er vi også på turné med forestillingerne SygtSund og 6, P LR K? samtidig. YEEHA det er for fedt igen at være afsted sammen, efter måneders arbejde hver for sig.

 

OKTOBER 2016

Marianne skiftede elspaden ud med en violin og tog med Ørerne i maskinen på turné sammen med Sune Skuldbøl Vraa.

 

Betina spiller stadig Den sultne Larve, Aldrigmæt. Hun må snart kende hver eneste krog i Danmark. Den bliver aldrig mæt og det gør børnene heldigvis heller ikke.

 

AUGUST-SEPTEMBER 2016

Teatret st tv breder sig ... det kaldes decentralisering :)

Marianne var i Odense. Udlånt til Nørregaards Teater og medvirkede i teaterkoncerten 3 søstre , en aktuel fortolkning af Tjekovs klassiker. 

 

Betina sad bænket i København og skrev med mariehøns krablende på vores kommende forestilling for de mindste: Mariehønen Evigglad. Frit efter Halfdans Rasmussen dejlige sang. Og smuttede samtidg rundt med Den sultne larve, Aldrigmæt på turne.

 

Dorte Wittrock fik instaleret kontoret på Langeland.

 

JUNI 2016

Sommer, sol og søde superlativer
Juni summede af snart sommerklar. Scenografier såes efter, ansøgninger sendtes ud og skønne snakke om fremtidsvisioner, drømme og forandringer. Vi er ikke længere under Nørregaard Teaters vinnger, vi er fløjet fra vi reden og har nu egen administration. Juni var i administrater Dorte Wittrock første måned i vores regi og vi kan allerede nu sige at hun er en god ide! Velkommen i stuen med hjertet til venstre for midten.

 

APRIL - MAJ 2016

Festival og udsolgte labre laver ....

April er festivaltid med et overflødighedshorn af teater for børn og unge. I år var det på Frederiksberg, midt i storbyens pulserende liv. 

Teatret st. tv deltog med vores nye "Ørerne i maskienen" der blev et tilløbsstykke, hvor publikum gik trommende og dansenede derfra. Også vores forestilling "SygtSund" var velbesøgt, selvom flere allerede havde set den på festivalen sidste år. Igen i år fik forestillingen ros fra både de unge og de gamle. Den kan altsa noget den sundhedskomidie!

Vi fik også tid til at deltage i TIO's møde - som udviklede sig vigtig og spændende debat om fremtidens børneteatermiljø; vi deltog i Refusionsudvalgets møde og vi så et utal af forestillinger og snakkede med alle vores dejlige kolleger .... Fantastisk dejlig festival. Igen i år!

 

Efter festivalen spillede "Den sulte larve, Aldrigmæt" 2 uger på Zangenbergs Teater. Totalt udsolgt, og vi kan røbe at Zangenberg derfor har genbestilt forestillingen til næste år i maj.

 

Sneglen og Hvalen var på sin absolut sidste turne. Selvom det er en dejlig forestilling, har vi fået så meget nyt på repertoiret, at der ikke længere er plads til de to venner på de 7 verdenshave. Vi siger tak for turen.

 

FEBURAR-MARTS 2016

Marianne og Sune have en fantastisk premiere på vores og Zangenbergs teaters  Ørerne i maskinen Forestillingen er blevet godt modtaget, der trommes, rokkes i takt til musikken på publikumsrækkerne. Det er en fest. Forestillingen spiller på Zangenbergs teater frem til 13 marts og kommer med på Teaterfestivalen i år. 

Betina har samtidig turneret danmark rundt med alle dyrene - Den sultne larve, Aldrigmæt og Sneglen og Hvalen. Ren hygge!

 

JANUAR 2016

En SygtSund januar var nytårsfortsættet. Vi har nydt en skøn turné med forestillinger på de store scener med microports og de helt små intime rum hvor man spiller næsten på skødet af publikum. SygtSund ka begge dele. Vi glæder os allerede til næste turne ...

 

DECEMBER 2015

Pebernøder og klokkeklang. I december måned spillede vi vandreforestillingen JUL på Nørregaards Teater ikke mindre end 85 gange. Og nød det, selvom vi må indrømme at der ikke blev bagt pebernøder i privanten det år ...

 

 

OKTOBER-NOVEMBER 2015

var fyldt af prøver og premiere på SKAKMAT- når et menneske falder

En fantastisk proces med et skønt hold beståenden af hele 14 (!) mennesker. Helt uvandt på det lille st. tv. Masser af glade publikumer og gode aftertalks under spilleperioden på Teater Grob. Vi afsluttede forløbet med deltagelse i det årlige Danmarks Teaterforeningers seminar og håber på en fyldt turneperode til januar 2017.

 

 

AUGUST-SEPTEMBER 2015

månederne med SygtSunde pebernødder ...

Efter en dejlig sommer lagde vi ud med 14 dages prøver på "JUL" - en julevandring gennem 7 sventyrlige og stemningsfulde rum, som co-produceres med Nørregaards Teater og Teater Abstrax.

 

Så på første tur med vores skønne "SygtSund - til alle med et helbred". Odense, Ringe, Helsingør, Roskilde, Hobro, Randers ... Vi kommer vidt omkring i det danske land.
 

 

JUNI 2015

løftede vi sløret for sæson 15/16 - vores 7 sæson

7-års krise? Næ nej, det går forrygende i den lille stue til venstre: Vi har 9 forestillinger, 2 priser og skønne oplevelser i rygsækken. Og der er mere på vej. Vi kniber os selv i armen og glæder os til turnere landet rundt med SygtSund, Den sultne larve, Aldrigmæt og Sneglen og Hvalen. Se kalendrene under forestillingerne. Og vi glæder os ikke mindst til at præsentere jer for hele 3 præmierer. Billetsalget er startet.


SKAKMAT - det meste værste sker om dagen.
Johan er en helt almindelig dansker med begge ben solidt plantet på den danske velfærdsgrund. Eller det var han. Indtil han blev fyret. Hans tvilingesøster Liv er jurist. Hun prøver så godt hun kan, at hjælpe Johan med at navigere rundt i et firkantet system af regler. Da Johan møder Sofi ophører al logik. Han opdager kærlighed, næstekærlighed og socialt ansvar. Nu vil han finde sin egen vej i livet for ham og Sofi. Men der er ingen vej uden om systemet. Enten sluger du systemet råt, eller også sluger det dig.
Skakmat er en historie om, hvad der sker med de mennesker, der falder ud af kasserne i vores velfærdssamfund og som lander på bunden af systemet, hvor de sociale myndigheder tager magten over deres liv. Og de føler, at det meste værste sker om dagen. Mellem 9 og 15.

Premiere på Teater Grob den 6. nov. 2015

JUL
En interaktiv julevandring gennem site-specific rum, der emmer af stemning: forventning, travlhed, højtidelighed, nærvær, men også afsked og minder, drømme og barnets renhed ved morgendagens gry. Et sansebombardement af kufferter og toglyde, dufte og smag, pebernødder, kæmpebøger, skøn musik og hviskende fortællinger, tikkende ure og hjertet på rette sted. Så blev det atter JUL

Premiere på Nørregaards Teater den 27. nov. 2015

ØRERNE I MASKINEN
Ørerne i maskinen er historien om strenge metronomer, vanvittige noder og et gryende venskab … måske endda kærlighed? Om en dreng og en pige fra to forskellige verdner.
Pigen er en helt almindelig pige, med et helt almindeligt hus og en helt almindelig violin. Drengen er en ualmindelig dreng, fra et ualmindeligt hjem fyldt med sære instrumenter og ting der kan spilles på.
Han dukker op i hendes verden som en ny lyd og sammen tager de på en rejse gennem musikalske landskaber.
Lyde, klange, melodier og rytmer bliver sat fri og sammen får de forvandlet rummet til en sprudlende koncertsal.

Premiere på Zangenbergs Teater den 26. jan 2016

 

MAJ 2015

stod i Aprilfestivalens tegn.

Vi præsenterede SygtSund og Sneglen og Hvalen på årets Aprilfestival. Begge vores forestilliger havde sine guldmomenter. SygtSund fik de unge uforbeholdne ros og Sneglen og Hvalen den dejligste kommentar fra en lille purk: "jeg vil se den en gang til". Teatret deltog i årets spændende og vigtige debatarrangementer med både ProjektStøtteUdvalgtet, Reumertsalongen om skolereformen, TIO og Refusionsudvalget. Og vi så et væld af vores skønne kolleger dejlige forestillinger .... Perfekt festival, der bestemt ikke bliver dårligere af at vi næsten kan melde udsolgt på turneerne nu.

 

I maj gæstespilllde "Sneglen og Hvalen" for massere af glade børn hos Zangenberg Teater. Og vi lagde skønne planer for de kommede sæsoner. Det er ansøgningstid. Kryds fingre for at kulturpengene kommer i hus.

 

 

JANUAR-MARTS 2015

turnerede vi for sidste gang med DEADLINE og jeg mig fuck dig

Vi har haft en to skønne turneer. Først rundt til de danske teaterforeninger med DEADLINE - en livlig forestilling om at dø. Forestillingen blev godt modtaget af både unge som gamle og vi har fået skønne oplevelser med på vejen, som f.eks den livsbekræftende dødsdebat på teater ZeBU med  dagens publikum og retsmedicier Peter Juel Thies, sognepræst Rikke Wiessfeld, faglig leder fra livslinjen Charlotte Berendt-Poulsen og journalist Mads Brügger.

På Langelands Efterskole fik DEADLINE døds-stødet og er nu lagt i graven. Men vi ved eleverne på skolen laver vores scenografi genopstå på kreativ vis. 

 

Så svømmede vi derudaf med endnu en darling "jeg mig fuck dig - en forestilling om at drukne i pres". Rundt på skolerne 3 sæson i træk og vi kunne sikkert tage et heat mere, med denne af Danmarks Teaterforeninger prisbeløndede sag. Men der skal være plads til nyt, så nu drukner vi jeg mig fuck dig, dog med vished om, at Jonas, Nanna og Ida helt sikkert svømmer videre et sted derude på de gode vibes fra publikum ...

 

 

DECEMBER 2014

spillede vi for fulde huse på Teater Grob

Vores forestilling SygtSund blev godt modtaget på Teater Grob. Vi har spillet 22 næsten udsolgte forestillinger, for unge og gamle, tykke og tynde, ja for alle med et helbred. Og hvilken fantastisk måde at gå på juleferie på! 

 

NOVEMBER 2014

blev måneden hvor vi vandt en pris

Teatret st. tv blev hædret ved årests seminar for Danske Teaterforeninger. Vores ungdomsforestilling JEG MIG FUCK DIG vandt Årets børneteaterpris og fik hæderkronede ord med på vejen.

 

Og her er så de motiverende ord, der blev afleveret af Roskilde Teaterforenings formand, Lars Olsen, i forbindelse med prisoverrækkelsen:
Lugtede der ikke af klor i teatersalen? Vi var nærmest omsluttede af turkisblåt vand. Som sad vi på fliserne i en halvkold svømmehal og heppede på de tre unge svømmere, der kæmpede dernede i det turkisblå vand.
Kæmpede for at komme først i mål, kæmpede for at nå det næste mål, den næste sejr – men kæmpede mest af alt med sig selv, med et teenageliv splittet mellem ambitioner, krav og så alt det andet, man egentlig har lyst til i den alder. Der hvor det kun er svømmebanerne, der er regelret lige – mens livet har det med at bugte sig i uventede sving.
'Jeg mig fuck dig' er en ualmindelig helstøbt, intens vidtfavnende forestilling om unge, ambitioner og krav. Iscenesat uden kedelig voksenvenlig forståelse og medfølelse.
For ved at gøre Jonas, Nanna og Ida til elitesvømmere får Stuen tv. nok fortalt en historie der handler om det præstationspres tusindvis af unge hver dag føler, hviler tungt på deres skuldre. Men ved at bruge det naturlige konkurrencemiljø som elitesporten er, kunne teatret sætte nogle problemstillinger på spidsen på en anderledes naturlig og elegant måde, end hvis handlingen havde udspillet sig i et klasselokale. Der, på kanten af bassinet, vugger vandets blide bevægelser os ind i deres univers af håb og drømme, men også ekstreme krav og afsavn for at vinde næste medalje, næste konkurrence.
Samtidig gav svømmerammerne også instruktør Kamilla Wargo Brekling en vidunderlig mulighed for at udfolde hele sit koreografiske talent og begavede fysiske iscenesættelse. Hun satte på smukkeste vis krop på de mange ord og monologer fra de tre svømmere, Jens Gotthelf, Betina Grove Ankerdal og Marianne Søndergaard Madsen.
Det var så perfekt en forestilling, lige så seværdig for voksne som for unge, og vi er glade for at kunne give 'Jeg mig fuck dig' prisen som Årets Børneteaterforestilling. 

 

OKTOBER 2014

Gang i turnelivet

Efter en skøn sommerferie og intense prøver på "SygtSund" har vi et break før premieren den 29 nov. Vi skulle lige lidt ud og mærke livet i det danske land.

 

Vi har haft sidste turné med Ung blond pige - Danmarks mindste musical. Vi elsker den forestilling. Skøn tekst af Line Mørkeby iscenesat stramt af Rolf Heim med Sune Skuldbøl Vraa´s fantastiske musik. Live spiller vi guitar, violin, korg med hjælp fra Tenori seequenser... og vores stemmer klæder hinanden Signe Mannov, Betina Grove og Marianne Søndergaard.

 

Og nu er Betina rundt med "Den sultne larve, Aldrigmæt", mens Marianne forundre børnene med "Sneglen og Hvalen". Vores dejlige forestillinger for det yngste publikum. Så livsbekræftende!

 

MAJ 2014

Så er prøverne gået igang...

Vi glæder os til præsentere jer for "SygtSund".

Sygt Sund tager temperaturen på det kropsfanatiske menneske og er instrueret af Hella Joof og dramatiseret af Mette Heeno. Line Mørkeby er på barsel, men har dog stadig sit besyv med som dramaturg. Ellers er der faste gengangere som vores huskomponist Sune Skuldbøl Vraa og lysdesigner Raphael Solholm. Scenograf Lisbeth Burian er også med igen - hun har tidligere været med som scenograf på "jeg mig fuck dig" og "Sneglen og Hvalen". Betina Grove og Marianne Søndergaard er de eneste medvirkende. Det er første gang siden vores Reumertvinder 6, P LR K? i 2010.

Vi glæder os helt vildt!

 

APRIL 2014

Teaterfestival i Holstebro

Så er vi velankommet til verdens største teaterfestival - Aprilfestivalen, som i år bliver afholdt i Holstebro kommune. Det tegner godt. God stemning og skønne kollegaer. Vi glæder os.
I år præsenterer vi 3 ud af de 5 forestillinger vi har på turné i 2014/15.

"Deadline" spiller på Holstebro gymnasium og hf fredag d. 4. april kl. 16 og kl. 20 i festsalen

"Sneglen og Hvalen" spiller på Holstebro gymnasium og hf lørdag d. 5. april kl. 10.30 og 13.30 i festsalen

"Den sultne larve, Aldrigmæt" spiller på Skolen, Døesvej 7 søndag d. 6. april kl. 10 og 12.45 i pigegym.

"Ung blond pige" og "jeg mig fuck dig" præsenteres via trailer og anmeldelser, som I kan se her på hjemmesiden.

Vores kommende forestilling "Sygt Sund" får premiere d. 29. nov. 2014 på Teater Grob. "Sygt Sund" instrueres af Hella Joof og til de heldige, vil der være en lille eksklusiv snigturné. Først til mølle princippet. Læs mere under Sygt Sund.

Vi glæder os til at se jer.

 

MARTS 2014

Ung blond pige - Danmarks mindste musical på turne rundt om i det danske land.

Med Ung blond pige har Teatret st.tv. præsteret en vellykket, politisk ungdomsforestilling, der lige så effektivt rammer et voksent publikum. Her er ingen formildende forbehold over for teenageres dragning mod terror. I stedet har dramatikeren Line Mørkeby med sin tæft for teenagereplikker netop ramt de unges forenklede brutalitet.
Anne Middelboe, Information

 

Ganske lille er Bådteatrets rum, der ikke tillader fuldt orkester og dansekorps, men det unge teater, der allerede har en Reumert i bæltet, giver fuld valuta for pengene med denne særegne blanding af sødmefyldte ungjomfruer, grumt tema og fræsende rock. (…) Musikken er 80’eragtig i lyden og egentlig også i tekstuniverset. Sune Skuldbøl Vraas kompositioner skaber med sin fine vekslen mellem det poetiske og det punkede et eget univers, der kan minde lidt om Sort Samvittigheds Anne Linnet-forestilling Hvid Magi (2011). Musikken bidrager afgørende til det samlede stærke resultat og vil være en af murbrækkerne til forestillingens primære målgruppe, de unge, der jo sagtens kan rumme mere end Medina.

Anne Liisberg, Teater1

 

Tak til Nørrebro Lokaludvalg for støtte til at vi kunne invitere unge Nørrebronxer i teatret! Det var skønt at have besøg af alle jer skoler, mens vi spillede på GROB.

 


 

Teatret st. tv har modtaget bevilling fra Dramatik puljen til en ny musikforestilling for de små "Musikken i Abstraxgade" (arb.titel).  Det kribler allerede i fingrene for at komme igang med at skrive. Forestillingen produceres i samarbejde med Zangenberg Teater og får premiere i sæson 15/16

 


 

Tak for en fantastisk modtagelse af Sneglen og Hvalen. 6 stjerne ud af 6! Nu tager både Snegen, Hvalen og vores sultne larve en velfortjent pause. Imens genopsætter vi vores succesfulde svømmeforestilling "jeg mig fuck dig" og tager på en intenst booket turne frem til jul. Se i vores kalender om vi kommer omkring jer. Vi glæder os til at møde jer derude på skolerne og teatrene.

 


 

Så er det tid til PREMIERE på "Sneglen og Hvalen" Det har været en fantastisk intens proces hvor teknik, tekst og skuespil har skullet gå op i en højere enhed. Men nu er vi næsten i mål og vi glæder os til at presentere vores nyeste skud på stammen for de 3-8 årige. Forestillingen er produceret som co-produktion med vores administrater teater Nørregaards Teater. Og det er naturligvis også i deres hyggelige rammer i Odense at vi fyrer den af den 24 okt. kl 16. Vi spiller hele næste uge med ... så kom forbi. 

 


 

Nu har vi pakket Deadline på lager. Tak til de 5 stjerner fra Fyens stiftstidende. Vi glæder os til at få fingrene i den igen, når vi genopsætter fra d. 2. januar med Københavnerpremiere tirsdag d. 7. januar på Teater Grob. Der spiller vi både spille formiddag og aften forestillinger.  På mandag d. 7. oktober genoptager vi produktionen af Sneglen og hvalen, som får Urpremiere på Nørregaards Teater i Odense torsdag d. 24. oktober. 

 


 

Vi nærmer os med hastige skridt deadline på vores nye forestilling

Deadline - en livlig forestilling om at dø. Vi får Urpremiere lørdag d. 21. september på Horsens Teaterfestival. Derefter spiller vi den på Nørregaards Teater i Odense og så bliver den stillet på lager indtil vi fyrer den af på Teater Grob i København fra d. 7. jan. - 22. jan. 2014. Det er une revue grotesque med 110 balloner på scenen i forskellige størrelser. Det er smukt. 

 


 

Sæson 2012/2013

 

Nu nærmer sommerferien sig. Vi takker for en forrygende sæson.

 

Vi har senest produceret og spillet "Ung blond pige - Danmarks mindste musical" med stor succes på Bådteatret, Nyhavn. Tak for en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at komme på landevejen i næste sæson, som også indbefatter stationære spilleperioder på Teater ZeBU i Kbh, Nørregaards Teater i Odense og Svalegangen i Århus.

 

Efter afslutningen på den "Unge blonde" gik vi gang med prøverne på "Sneglen og Hvalen", en co. produktion med Nørregaards Teater. En magisk forførende rejse, som vi allerede kan se bliver utrolig smuk. Vi genoptager sidste del af prøverne fra oktober med premiere på Nørregaards Teater d. 24. oktober. 

 

"jeg mig fuck dig" og "Den sultne larve, Aldrigmæt" er to perler, som forsætter med at spille for fulde huse i næste sæson. Tak for dejlige turnéer.

 

Vi føler os stadig, som et nystartet Teater, men vi har spillet vores sidste turné med "V.I.P - Vold iblandt piger" og dermed fået en forestilling i vores arkiv. Det vidner om nogle år på bagen. Det har været en vanvittig vigtig og meget spændende forestiling, som har skabt megen god og konstruktiv debat. Tak til Lotte Bergstøm for endnu en forrygende turné. Altid skøn at spille med. 

 

I december var vi forbi Viby efterskole for at afholde en manuskriptskrivningsworkshop. Super inspirerende dage, som altid. 

 

Og så oplevede Teatret en fantastisk ting. Vi blev inviteret til Grønland med vores Reumert vindende "6, P LR K?" Det var en kæmpe oplevelse at spille for de Grønlandske unge. Vi er fyldt op med minder fra Illulissat og Nuuk. 

 

 

Sæson 2013/2014

 

Vi begynder sæsonen med at producere "Deadline - en livlig forestilling om at dø", som får urpremiere på Horsens Teaterfestival lørdag d. 21. september og efterfølgende Odense premiere på Nørregaards Teater. Forestillingen pakkes på lager indtil den genopsættes til en stationær spilleperiode og Københavner premiere på Teater Grob i januar 2014. 

 

I Oktober kaster vi os over sidste del af prøverne på "Sneglen og hvalen" dramatiseret frit efter Julia Donaldsons bog af samme navn. D. 24. oktober er der premiere på Nørregaards Teater. Mens "Sneglen og hvalen" spiller på Teatret med Marianne på scenen turnerer "Den sultne larve, Aldrigmæt" i det danske land med Betina i "hulen".

 

Muligvis bliver det vores sidste turné med "jeg mig fuck dig". Vi har en god lang turné i kalenderen. Forestillingen har igen solgt r.... uf af bukserne. Den rammer, rører, inspirerer og skaber god debat. Det er altid en kæmpe fornøjelse at "svømme" med Jens Gotthelf på scenen. Meget inspirerende. 

 

Vores nye darling "Ung blond pige" bliver genopsat sidst i januar 2014 og starter den lange turné med en stationær spilleperiode på Teater ZeBU, Kbh. Kitt Maiken Mortensen er desværre forhindret i at være med på turné. Hedigvis har vi fået fat i en anden fantastisk sanger og skuespiller, Signe Mannov. Vi glæder os rigtig meget til at have hende med. 1000 x tak til Kitt for en vidunderlig tid. Du er en guldklump.

 

På teaterfestivalen i uge 14 fra d. 30. marts - 6. april i Holstebro kommune præsenterer vi "Ung blond pige", "Deadline" og "Sneglen og hvalen".

 

"Den sultne larve, aldrigmæt" og "Sneglen og hvalen" er på landevejen igen efter festivalen.

 

I løbet af sæsonen afholder vi manuskriptskrivningsworkshop i samarbejde med Line Mørkeby på Gentofte Hf. 

Del denne side

Teatret st. tv 20 36 36 16 post@teatretsttv.dk

Teatret st. tv
20 36 36 16
post@teatretsttv.dk